Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 10:13

Hλεκτρονικό κατάστημα με ελληνικά προϊόντα από τον Καλαματιανό Κώστα Μιχαλόπουλο

Hλεκτρονικό κατάστημα με ελληνικά προϊόντα από τον Καλαματιανό Κώστα Μιχαλόπουλο

 

Ενα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξε ο Καλαματιανός Κώστας Μιχαλόπουλος, με σκοπό να έρχονται μας στο σπίτι τα καλύτερα αγνά και βιολογικά ελληνικά προϊόντα, όποτε εμείς τα χρειαστούμε.

Το “Meliory.gr” είναι εύχρηστο, αναλυτικό, και έχει όλα τα προϊόντα χωρισμένα σε κατηγορίες. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πολλές επιλογές από τη Μεσσηνία. 

Πριν γίνει η επιλογή των προϊόντων του σάιτ, προηγήθηκαν πολλά ταξίδια σε όλη τη χώρα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές. Το “Meliory.gr” αγοράζει τα κορυφαία ελληνικά τρόφιμα και ποτά κατευθείαν από τους παραγωγούς τους, και στη συνέχεια τα στέλνει με ένα κλικ στο σπίτι μας, στο χώρο εργασίας ή όπου εμείς θέλουμε να τα κάνουμε δώρο. 

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην εισαγωγή του σάιτ, ο Κώστας, εμπνευστής του “Meliory.gr”, αγαπάει τις αυθεντικές γεύσεις και τους αυθεντικούς ανθρώπους. Οταν μαγειρεύει ένα καινούργιο φαγητό, ξοδεύει πιο πολύ χρόνο στην έρευνα, παρά στην κουζίνα. Ψάχνει, διαβάζει, ρωτάει τους παλιούς, για να βρει τα γνήσια υλικά και την αυθεντική εκτέλεσή κάθε συνταγής. Επικοινωνεί με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, για να προμηθευτεί ακριβώς αυτό που θέλει. Δε συμβιβάζεται με τις εύκολες λύσεις, απορρίπτει καθετί που ξεφεύγει από τη γνήσια μορφή του και παράγεται με στόχο τη μαζικότητα και το κέρδος.

Σύνθημα του σάιτ είναι: “Την τροφή μας τη θέλουμε ποιοτική, υγιεινή και πάντα να ηδονίζει τον ουρανίσκο”!

Ανάμεσα στα 300 προϊόντα του, θα βρει κανείς: κρασιά της “Οινομεσσηνιακής”, σαλέπι Σαλονίκης, κρίταμο Ιονίου, χαλβά “Παπαγιαννόπουλου”, υπερτροφές, “Melima” ζυμαρικά, σάλτσες - αλάτια και εδέσματα, ποτά “Καλλικούνη”, συκόμελο, παξιμάδια Κρήτης, ξίδι “Βρυώνη”, μανιτάρια, βιολογικά σνακ, βότανα - μυρωδικά, μέλι, προϊόντα ζέας, πετιμέζι “Καραγγελή” και ελαιόλαδο “Ελάινος” Καλαμάτας.

Γ.Σαρ.